A tot Z barbecue thuis geregeld

Home / A tot Z barbecue thuis geregeld

Bedrijfs BBQ in Eindhoven

Adriaans Barbecue Catering, is hét startpunt waarop men alles van A tot Z op het gebied van Bbq kan vinden.

Adriaans is kan recht een echte barbecuegigant genoemd worden. Het organiseren van een Bbq voor grotere groepen is onze specialiteit. Wist u dat het record voor het organiseren van de grootste barbecue van Nederland op onze naam staat? Wij organiseerden een Bbq van A tot Z voor niet minder dan 12.000 personen.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Ons A tot Z barbecue concept betekent alles, maar mét volledig behoud van kwaliteit

A staat voor Amerikaanse Smoker, die huurt u alleen bij ons.
B staat voor borden en bestek.
C staat voor Compleet Barbecue, een van onze meest gewilde menu’s.
D staat voor de allergrootste op Bbq-gebied. Want dat zijn wij.

Barbecue van A tot Z houdt in dat wij u alle benodigdheden kunnen leveren die noodzakelijk zijn voor het organiseren van een compleet Bbq-feest voor een grote groep mensen op iedere willekeurige locatie. Van menu’s tot kooktoestellen, meubilair en feesttenten. Aangevuld met een drankenpakket en feesttentvoorzieningen, mocht het gaan regenen.

A tot Z Bbq betekent dat u zelf niets hoeft mee te brengen om heerlijk met uw gasten aan het kokerellen te kunnen gaan. Van basic tot culinair en van vleeswaren tot vegetarisch en Halal. En wilt u helemaal niets hoeven doen dan enkel de locatie ter beschikking te stellen, dan voorzien wij u ook nog van personeel dat het bereiden van etenswaren en het uitserveren van drank voor u verzorgt.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Voor al uw gasten een menu op maat

A-Z barbecues o.b.v. de dienstverlening van Adriaans staan bekend om hun veelzijdigheid. Wij beschikken over meer dan 10 verschillende menu’s die een compleet verzorgde maaltijd bieden aan iedere gast. Let op! Sommige menu’s kennen qua afname minimum quota, want wij richten ons voornamelijk op grotere groepen.

Maar het leveren van A tot Z barbecue vraagt dat wij ook met speciale doelgroepen rekening kunnen houden. Vul daarom uw basismenu’s gerust aan met speciale menu’s voor kinderen, vegetariërs of mensen met een Islamitische achtergrond. Dergelijke menu’s zijn per stuk toe te voegen aan uw basisbestelling.

Bekijk nu direct ons aanbod van A tot Z online: alles op het gebied van Bbq.

Meer weten over een BBQ van A tot Z? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?