All-in-Party op locatie voor een vaste prijs
Prijs per persoon vanaf € 59,50 (excl. BTW)

Voor uw bedrijfs-, buurt- en familiefeest. Bij uw op locatie 5 uur lang genieten van onbeperkt eten en drinken.

Makkelijker kunt u het niet krijgen. Een geweldig tot in de puntjes verzorgde avond voor u en uw gasten Alles is mogelijk en wij regelen het voor u of uw bedrijf; ontvangst, diner of Barbecue, feest of receptie en dranken voor een vaste prijs. U en uw gasten worden in de watten gelegd door ons personeel. Zij zijn gekwalificeerd en zijn in het bezit van HACCP en SVH-erkenning, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Waar bestaat de All-in Party uit?

Een compleet verzorgde avond met onze heerlijke barbecue met grillmasters, die het vlees en vis tot in de perfectie bereiden. Inclusief drankjes, een bar, tap en ons snelle barpersoneel zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Een geweldig feest of receptie. Wij voorzien u graag van hulp met tent(en), aankleding, muziek en meubilair. De hele ALL-IN PARTY kan, indien gewenst, in een overdekte locatie plaatsvinden. Eventuele aanpassingen of andere wensen zijn natuurlijk altijd mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij ontvangen u graag en onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken we al uw wensen, om zo samen tot het perfecte feest te komen.

Heeft u gasten met allergenen? Geef dit op voorhand aan en wij denken hier graag met u mee en kunnen hier met onze producten rekening mee houden.

image00093

All-in-Party is te bestellen vanaf 25 personen.

Voor bestellingen kunt u contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.