All-in-Party op locatie voor een vaste prijs
Prijs per persoon vanaf € 62,50 (excl. BTW)

Voor uw bedrijfs-, buurt- en familiefeest bij u op locatie , waarbij u 5 uur lang kan genieten van onbeperkt eten en drinken.

Op voorhand zullen wij langs komen op de gewenste locatie, waar alle wensen worden besproken in uitgebreid adviesgesprek! Om vervolgens te genieten op een geweldig tot in de puntjes verzorgde avond voor u en uw gasten.

Door onze diversiteit zijn er voldoende mogelijkheden die geschikt zijn voor uw bijeenkomst. Denk hierbij aan koude en warme hapjes, een compleet diner, Luxe barbecue, authentieke foodtruck of een van onze traditionele buffetten dit allemaal inclusief een onbeperkt drankenpakket

U en uw gasten worden in de watten gelegd door ons personeel. Zij zijn gekwalificeerd en zijn in het bezit van HACCP en SVH-erkenning, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Waar bestaat de All-in Party uit?

Een compleet verzorgde avond met een eigen grillmaster die de verschillende vlees of vis gerechten tot in de perfectie zullen bereiden. Inclusief drankjes, een bar met tapinstallatie en ons snelle barpersoneel zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Een geweldig feest of receptie. Wij voorzien u graag van hulp met tent(en), aankleding, muziek en meubilair. De hele ALL-IN PARTY kan, indien gewenst, in een overdekte locatie plaatsvinden. Eventuele aanpassingen of andere wensen zijn natuurlijk altijd mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij ontvangen u graag om uw wensen te  bespreken, om zo samen tot het perfecte feest te komen.

Heeft u gasten met allergenen? Geef dit op voorhand aan en wij denken hier graag met u mee en kunnen hier met onze producten rekening mee houden.

image00093

All-in-Party is te bestellen vanaf 25 personen.

Voor bestellingen of een adviesgesprek op maat kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.