Foodtruck op uw locatie

Voor een ervaring om nooit meer te vergeten

Foodtruck

U wilt iets speciaals, iets exclusiefs maar wel met de producten welke u graag heeft? Dan hebben wij hier de oplossing. Namelijk onze hele gave uitgeruste Foodtruck!

Een groot voordeel van de foodtruck is toch wel dat het een hele gave uitstraling heeft, meteen een prachtige setting op uw locatie! Onze medewerkers bedienen uw gasten zo lang als dat u het wilt! Snel eten? Geen probleem! Juist liever dat het een aantal uren duurt? Ook dit kan!

U kunt de foodtruck al boeken vanaf € 250,-! Samen met de klant bespreken we voor af de mogelijkheden die onze foodtruck kan bieden op de gewenste locatie.
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Adriaans Barbecue Catering en All-in Evenementen. Onze ervaren medewerkers voorzien uw gasten van het heerlijkste gerechten van de beste kwaliteit.

Wij kunnen namelijk verschillende gerechten bereiden in onze truck, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Voorzien van zowel een grillplaat als onze authentieke barbecue maken wij in een fantastische setting uw Evenement, (bedrijfs) feest, bruiloft of communie tot eentje die uw gasten niet snel meer vergeten!

De voordelen

Voor interesse kunt u contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.