Barbeque catering geheel verzorgd in uw bedrijf op Hoogeind Helmond

Home / Barbeque catering geheel verzorgd in uw bedrijf op Hoogeind Helmond

Geniet van een lekkere barbecue

Hoogeind Helmond is het grootste en het oudste bedrijventerrein van de stad. In slechts 6 decennia is dit gebied aanzienlijk gegroeid en is iedere vorm van bedrijvigheid hier inmiddels vindbaar. Hoogeind Helmond floreert. Is uw bedrijf hier gevestigd en overweegt u een bedrijfs Bbq omdat u iets van zakelijke aard te vieren heeft? Barbecue party is uw start- en eindpunt voor de organisatie van een geweldige barbecue op locatie.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Het organiseren van een Bbq voor een grote groep vergt specialisme

Uw medewerkers, leveranciers, aandeelhouders en niet te vergeten uw klanten. Waarom zou u ze niet allemaal uitnodigen op uw eigen bedrijfslocatie op Hoogeind Helmond? Een zoveel jarig bestaan, een nieuw bedrijfspand of gewoon een gelegenheid om eenieder die bij uw bedrijf betrokken is eens nadrukkelijk te bedanken.

Maar bij een bedrijfs Bbq voor een omvangrijk gezelschap komt aardig wat kijken. Want dat kleine keukentje waarover bedrijven standaard in de kantine beschikken, is meestal niet voldoende om meerdere mensen tegelijkertijd van een maaltijd te mee te kunnen voorzien. Bovendien ontbreekt het u vast aan feestelijk meubilair en zou u het ook leuk vinden om het feest gedeeltelijk buiten plaats te laten vinden. Ondanks dat de weersomstandigheden onzeker zijn.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Adriaans Barbecue Catering maakt het allemaal mogelijk

Als specialist in Bbq op locatie voor een grote groep, hebben wij alles in huis om van uw feestideeën realiteit te maken. U kunt bij ons per persoon dranken en menupakketten bestellen en krijgt er dan de benodigde bak- en grillapparatuur in voldoende kwantiteit bijgeleverd. Afhankelijk van de omvang van uw bestelling worden de voedingswaren in koelvitrines geleverd. Afgezien daarvan leveren wij ook aanverwante zaken zoals borden en bestek, buffet- en sta tafels en eventueel partytenten

Barbecue party: alles in huis voor een geweldige bedrijfs Bbq. En vanzelfsprekend leveren wij alles af bij u op Hoogeind Helmond. En wij komen het nadien weer ophalen.

Meer weten over een BBQ in Hoogeind Helmond? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?