BBQ Halal

Home / BBQ Halal

Halal barbecueën

Ook hebben wij een BBQ halal pakket. Hierin bevind zich vlees wat voldoet aan alle halal eisen!  De salades en bijproducten die hierbij horen worden geleverd door onze gecertificeerde halal leverancier. Vooral Door ons brede assortiment in barbecue partijen is er altijd een die bij u en uw budget past! Kies daarom voor een overheerlijk halal BBQ buffet en geniet van de lekkerste soorten kip, rund- en lamsvlees. Uw all-in barbecue service op locatie verzorgd en voorzien u van alle bijbehorende luxe. Gegarandeerd verse producten van de hoogste kwaliteit. Compleet met barbecue en gasfles, borden en beste, stokbrood en diverse sauzen. Ongeacht welke geloofsovertuiging u ook heeft. Wij passen ons aan naar uw wensen zodat ook u kunt genieten van een overheerlijke barbecue. Wij denken graag met u mee om uw barbecuepartij compleet te maken. Verder biedt Adriaans nog veel meer aan zoals complete barbecues op locatie. (Zie het filmpje hiernaast).

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Zorgvuldig bereid halal vlees

Het vlees in het BBQ halal pakket is zorgvuldig samengesteld dat voldoet aan de halal-richtlijnen. Geen varkensvlees, uitsluitend halal! Een unieke ervaring voor elke halal-liefhebber. Dit bewijst de diversiteit van Adriaans Vleesspecialist zodat voor iedereen wat wils is. Om uw evenement compleet te maken zorgen wij ook voor grillmasters op locatie die het vlees tot in de puntjes voor u bereiden. Drank kan ook voor u worden geregeld. Adriaans beschikt namelijk ook over personeel dat ook de drank geheel voor u kan verzorgen. Het vlees wat wij gebruiken is restaurant A-kwaliteit vlees en wordt in de horecaslagerij voor ons gemaakt. Bij de barbecue horen natuurlijk ook de salades, sauzen, stokbrood, stokbroodsnijder, kruidenboter en zo kunnen we nog even doorgaan! Dit maakt uw bedrijfsfeest of andere partij compleet!

Islamitisch pakket bestellen

Wij hebben een uitgebreid menu bestaande uit allerlei soorten halal vlees. Van gemarineerde kipfilet tot burgers, lamskoteletten tot grillworsten. Bestel bij ons en wij zorgen voor de rest. Heeft u nog specifieke wensen of vragen/opmerkingen over ons Islamitisch pakket? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Meer weten over halal barbequeën ? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?