BBQ Nijmegen

Home / BBQ Nijmegen

Uw leverancier en gastheer voor BBQ in en rond om Nijmegen

BBQ Nijmegen biedt voor zowel kleine als grote gelegenheden
een variatie aan smaakvolle gerechten aan. Bovendien is de BBQ niet meer weg te denken als u tijdens de zomermaanden een feest organiseert voor uw familie, collega’s, vrienden- en kennissenkring, buurtvereniging of sportclub. Met de unieke BBQ-service op locatie heeft Adriaans een uitstekende naam opgebouwd.( 
Zie het filmpje hiernaast). Prikt u binnenkort een sateetje, hamburger, zalmmoot of gambaspies mee?  

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Adriaans BBQ Nijmegen

Er zijn verschillende compleet verzorgde BBQ- assortimenten met 5 stuks vlees p.p. bestaande uit een gevarieerde vleesmix, diverse soorten verse salade’s en rauwkost. tevens wordt alles geserveerd met sauzen, stokbrood, kruidenboter en bestek. Met producten van de hoogste kwaliteit, schappelijke prijzen en de unieke koelvitrine – service heeft Adriaans Barbecue Specialist een uitstekende naam opgebouwd. Veel bedrijven, verenigingen en particulieren hebben immers geen ruimte in de koelkast (daar moet het drankje in staan) om het barbecuevlees op de juiste temperatuur te houden. Met de koelvitrines van Adriaans Barbecue is dit probleem verleden tijd. Vanaf twintig personen wordt dit BBQ- assortiment vlees geleverd in een koelvitrine. Adriaans Barbecue Specialist levert ook een islamitische en vegetarische BBQ. (met combinaties van vlees en vis) 

Tevens heeft u de mogelijkheid om te beschikken over gekwalificeerd personeel voor de verzorging van het bakken van vlees en/of vis op uw BBQ party. 

Ons bedrijf is gevestigd op De Hooge Akker 23 in Geldrop. Ons pand op industrieterrein De Hooge Akker voldoet aan de modernste eisen op het gebied van voedselveiligheid en HACCP.

 Voor advies bij uw keuze of een huisbezoek bel gerust onze party adviseur:  040 – 211 43 21 De party adviseur van Adriaans Barbecue en Catering kan u o.a. adviseren over: Kleine BBQ van 2 tot 50 personen een grote BBQ van 50 tot 250 personen en zelfs een mega BBQ van 250 tot 20.000 personen.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Meer weten over BBQ Nijmegen? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?