BBQ thuis organiseren voor een grote groep

Home / BBQ thuis organiseren voor een grote groep

BBQ voor een grote groep

Heeft u iets te vieren en wilt u dat graag thuis doen in uw eigen omgeving? Of huurt u er een ruimte voor af waar geen goede horecafaciliteiten aanwezig zijn? Maar wilt u een flink aantal gasten toch van een hapje en een drankje voorzien? Met het aanbod dat u vindt bij ons lost u uw probleem zo op.

Een Bbq voor 10 personen, een compleet BBQ pakket voor 30 personen of voor een veelvoud daarvan. Voor ons als cateringexpert vormt het allemaal geen enkel probleem. Wij zijn gespecialiseerd in de facilitering op barbecuegebied van grote groepen.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Onze mogelijkheden voor Bbq voor een grote groep

Wij bieden u meer dan 10 verschillende BBQ pakketten aan welke u stuk voor stuk direct op onze website kunt selecteren. U ziet dan ook direct welke kosten aan uw bestelling verbonden zijn. Voor verschillende doelgroepen kunt u een combinatie maken van pakketten.

Neem als voorbeeld een samengesteld BBQ pakket voor in totaal 16 personen. Standaard pakketten zoals het BBQ pakket basis of barbecue compleet zijn af te nemen vanaf 10 personen. Maar u heeft vast ook mensen over de vloer met speciale wensen zoals kinderen (barbecue kind pakket), vegetariërs en Islamitische mensen. Dergelijke speciale pakketten kunt u per stuk afnemen. Zo houdt u ieder van uw 16 bezoekers tevreden.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Een topfeest en toch heel gemakkelijk

Het organiseren van een BBQ voor een grote groep vraagt om de nodige middelen waarover u standaard zeker niet beschikt. Dat geldt dikwijls zelfs al voor een BBQ vanaf 10 personen. U heeft niet genoeg borden, uw eigen BBQ is te klein en u kunt een forse misrekening maken voor wat betreft de inkoop van voedselwaren.

Voorkom dat! Barbecue Party is erop gericht om dergelijke etentjes op welke locatie dan ook perfect te faciliteren. Topkwaliteit eten, door ons aan te vullen met drankenpakketten op maat en alle accessoires en middelen die u voor de voedselbereiding nodig heeft. Wilt u ook nog personeel en meubilair huren? Bij ons kan het.

Meer weten over BBQ voor thuis? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?