BBQ voor een grote groep op De Run bij Eindhoven

Home / BBQ voor een grote groep op De Run bij Eindhoven

Bedrijfs BBQ in Eindhoven

Direct aan de oostkant van Eindhoven ligt het welbekende bedrijventerrein De Run. Is uw onderneming gevestigd op dit bedrijventerreinen, een van de grootste in de regio? De vele hoogwaardige, technische bedrijven zijn niet zelden gelieerd aan ASML of andere succesvolle bedrijven in de regio. En omdat het met die bedrijven zoals bekend is uitstekend gaat, heeft ook uw bedrijf vast wel zo nu en dan wat te vieren. Een bedrijfs BBQ biedt dan dé oplossing.

Wat zegt u, is een barbecue op locatie niet mogelijk omdat u bij u in het bedrijf de faciliteiten daarvoor ontbeert? Maar daar zijn wij van Adriaans Barbecue Party ook voor. Wij toveren iedere locatie om tot een feestlocatie.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Barbeque catering in uw eigen bedrijf

U heeft de ruimte, u heeft de deelnemers en heeft de aanleiding om iets te vieren. Een zakelijke reden tot feest mag ook best op de zaak zelf gevierd worden. Het plaatst alles eens in een ander, ontspannen perspectief. Een bedrijfs Bbq vergoot de binding van uw werknemers en eventueel klanten en leveranciers met de business. Tegelijkertijd vormt het voor hen een beloning. U slaat dus 2 vliegen in 1 klap.

Met een breed aanbod van pakketten en mogelijkheden maakt Adriaans Barbecue Catering barbecue op iedere locatie mogelijk. Op de zaak, bij u thuis, waar dan ook. Wij voorzien u van drank en spijzen maar ook van de benodigde kookapparatuur, aangezien die waarschijnlijk niet standaard bij u op De Run bij Eindhoven aanwezig is.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Barbecue van A tot Z

Een BBQ voor een grote groep organiseren vergt voorbereiding en een planmatige aanpak. Dat organiseren kost u veel moeite en dan nog gaat het fout. Wij hebben rond grootschalige barbeque catering daarom ons bedrijf gebouwd. Wij faciliteren u perfect en razendsnel, en halen na afloop ook alles weer op.

Wilt u niet zelf of samen met uw gasten kokerellen maar ook dat aan ons over laten? In dat geval leveren wij ook ervaren personeel dat u ontziet tijdens uw feest op De Run bij Eindhoven.

Meer weten over BBQ in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?