Bbqen op locatie

Home / Bbqen op locatie

Geniet van een lekkere barbecue

Heeft u iets te vieren en wilt u dat op locatie doen? Bijvoorbeeld op de sportvereniging, bij u thuis of op de zaak? Of misschien zelfs wel ergens op een afgelegen plek in de natuur? Mits u in dat laatste geval over de benodigde vergunningen beschikt is het allemaal mogelijk. Adriaans Barbecue Catering heeft namelijk alles in huis ter realisatie van een compleet verzorgde Bbq op iedere locatie.

Een barbecue op locatie in uw vertrouwde omgeving vergt het nodige regelwerk. Door middel van ons complete Bbq-concept hebben we daar echter al vooraf grondig voor u over nagedacht en maken we het u allemaal heel gemakkelijk.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Welke benodigdheden voor een Bbq feest op locatie?

Wilt u Bbqen op locatie, dan ontbreekt het daarvoor dikwijls aan de benodigde faciliteiten. Wij sommen graag op wat u gemiddeld gezien allemaal nodig heeft:

  • Drank en spijs voor iedereen;
  • Koelvoorzieningen om dat allemaal op temperatuur te kunnen houden;
  • Een Bbq met voldoende capaciteit om etenswaren mee te bereiden voor een grote groep;
  • Borden en bestek;
  • Buffettafels om een en ander op uit te stallen.

Wilt u de zekerheid dat uw Bbq feest op locatie niet in het water valt, dan is het daarnaast verstandig om tenten en wandzeilen te huren. Gaat het hard regenen dan zijn de zeilen zo ingeritst en staat iedereen droog.

Om te zorgen dat gasten tijdens uw barbecue op locatie hun voedingswaren op comfortabele wijze kunnen nuttigen, kunt u de feestvloer daarnaast het beste van sta tafels voorzien.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Ook voor all-in party’s

De voorgaande middelen die u bij ons kunt huren en kopen waarborgen dat u over alles beschikt wat u nodig heeft om zelf een barbecue op locatie te kunnen organiseren. U en uw gasten kunnen zelf dan de maaltijdbereiding verzorgen. Wij van barbecueparty.nl zorgen dat het u aan niets ontbreekt en halen na afloop ook alles weer op.

Wilt u een compleet verzorgde Bbq op locatie waarbij ons personeel de volledige inrichting en uitvoering van uw Bbq-feest voor zijn rekening neemt? Wilt u zelf onbezorgd kunnen meefeesten op uw eigen party? Ook een dergelijke all-in Party inclusief koks is bij Adriaans vanzelfsprekend mogelijk.

Kijk op onze website en bestel, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten over een BBQ op locatie? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?