Bedrijfs BBQ Tradeport Venlo

Home / Bedrijfs BBQ Tradeport Venlo

Barbecue op locatie

Is uw bedrijf gevestigd in Venlo Trade Port in de wijk Ubroek? Dan heeft u de keuze uit verschillende vervoersmodaliteiten waarmee u goederen van en naar uw onderneming kunt vervoeren. U bent gevestigd op een succesvol bedrijventerrein met toekomst, en dat moet gevierd worden. En mogen wij daarvoor een suggestie doen: wat dacht u van een barbecue op locatie?

Het is niet moeilijk om een feest te organiseren. Daartoe is menig zalencentrum bereid. Maar als u uw festiviteiten wilt combineren met het tonen van uw bedrijfsmatige faciliteiten, bijvoorbeeld aan klanten en leveranciers, dan organiseert u uw feest het beste direct in uw bedrijfspand op Tradeport Venlo.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Geheel verzorgde barbeque catering direct bij u op Tradeport Venlo

Grote kans dat uw onderneming niet in de horeca actief is maar in de logistiek, de tuinbouw of de hoogwaardige industrie. Dat zijn immers de sectoren waar Venlo bekend om staat. Nodig uw klanten, leveranciers en stakeholders uit tijdens een open dag en verwerf commercieel aanzien. Zo’n dag sluit u het beste af met een gezellig netwerk-Bbq. Dat er daarbij sprake is van een grote groep vormt geen probleem, want daarvoor beschikt ons bedrijf Adriaans Barbecue Catering over alle faciliteiten.

Dat er in uw bedrijfspand op Tradeport Venlo geen ruime keuken aanwezig is, geen feestmeubilair en dat de ruimte in de koelkast maar klein is vormt geen enkele belemmering voor ons. Adriaans verzorgt alle mogelijke faciliteiten om iedere willekeurige plek om te vormen tot een feest- of evenementlocatie.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Een greep uit onze mogelijkheden

Met niet minder dan 10 menukeuzes voorzien wij ieder van uw gasten van een maaltijd op maat. U kunt bij ons terecht voor zowel basic maaltijden als culinaire bbq-hoogstandjes. Bbq-apparatuur wordt al naar gelang de omvang van uw afname gratis geleverd, evenals borden en bestek.

Heeft u ook behoefte aan buffettafels en statafels om uw gasten tijdens uw barbecue op locatie een comfortabele eetgelegenheid te bieden in uw pand op Tradeport Venlo? En wilt u ze ook op het buitengedeelte van uw bedrijfsterrein verzekeren van droge kleren, dan bieden wij ook tenten inclusief wandzeilen aan.

Barbeque catering van Adriaans biedt dé ultieme oplossing op het gebied van bedrijfs Bbq.

Meer weten over een BBQ in Tradeport Venlo? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?