Evenement catering voor groepen van onbeperkte grootte

Home / Evenement catering voor groepen van onbeperkte grootte

Catering voor grote of kleine groepen

Catering is een essentieel aspect wanneer u een succesvol evenement wilt organiseren. De liefde, ook voor uw evenement, gaat immers door de maag van mensen. Daar hoort een maaltijd en een drankje bij die deelnemers zich nog lang zullen herinneren. Nu zijn veel partijen in staat tot het bereiden en verzorgen van lekkere etenswaren. Een catering buffet van Adriaans Barbecue Catering wordt echter gerealiseerd conform een uniek, compleet ontzorgend concept.

Wij hebben veel ervaring met het bereiden van maaltijden door middel van diverse hoogwaardige Bbq-concepten. Echter ook voor gethematiseerde buffetten, borrelplanken en natuurlijk voor levering van de drankvoorziening kan men bij ons terecht. Bovendien kunnen wij het totaal benodigde materieel faciliteren dat nodig is om zelfs het meest luxe catering evenement op iedere willekeurige locatie mogelijk te maken.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Grootschalige buffet catering

Waarborgen dat iedereen lekker eet, datgene wat hij of zij lust en al die mensen ook nog eens gelijktijdig van een maaltijd voorzien zonder lange rijen. Zoiets vormt een grote uitdaging. Dat Adriaans die uitdaging kan aangaan blijkt wel uit het feit dat wij het record op onze naam hebben staan voor het organiseren van de grootste barbecue van Nederland. 12.000 personen voorzagen wij gelijktijdig van een heerlijke maaltijd.

Bij ons kan men terecht voor een basic maar ook voor een luxe catering evenement. Wij beschikken over verschillende soorten barbecues en een team van ervaren grillmasters die zorgen dat ieder gerecht tot in de perfectie wordt bereid.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Volledig verzorgd

Verse voedingswaren, koude dranken, alle kookfaciliteiten maar ook borden, bestek, buffet- en sta tafels brengen wij voor u mee. Kies voor bijzondere tapasgerechten, Bbq American style of heerlijke gerechten bereid o.b.v. low-and-slow-cooking. Wij stemmen de buffet catering geheel af op het karakter van uw evenement. Voor kinderen, veganisten / vegetariërs en Islamitische deelnemers brengen wij aangepaste gerechten mee conform hun culinaire normen en waarden.

Een catering buffet door Adriaans Barbecue Catering: succes en gemak verzekerd!

Meer weten over BBQ in grote of kleine groepen? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?