Foodtruck huren in Veldhoven

Home / Foodtruck huren in Veldhoven

Een foodtruck in Veldhoven nodig?

In Veldhoven woonden per 1 januari 2023 maar liefst 46.415 lekkerbekken die allemaal van een feestje, een drankje en een heerlijke maaltijd houden. Met 4.965 bedrijfsvestigingen zijn er bovendien bijna 5.000 bedrijven die regelmatig iets te vieren hebben. Want het gaat goed met de innovatieve bedrijvigheid in uw woonplaats. Heeft u thuis iets te vieren dan is een foodtruck aan huis de ideale oplossing om een grote groep mensen op gemakkelijke wijze te voorzien van een heerlijke maaltijd.

U kunt ook een foodtruck huren voor een feest of evenement op uw bedrijfslocatie. Daar ontbeert u dikwijls de faciliteiten om zelf eten te berijden. In onze foodtruck staan de faciliteiten gewoon allemaal op wielen.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Foodtruck Veldhoven: een zeer interessant aanbod

Adriaans Barbecue Catering is gespecialiseerd in de bereiding en facilitering van kwaliteitsmaaltijden op iedere locatie en voor grote groepen. Een foodtruck huren bij ons is daarbij een van de gemakkelijkste oplossingen. Samen met u bepalen we een moment en zorgen we dat de truck, inclusief personeel, op dat tijdstip aanwezig is. Onze trucks zijn geen ‘ordinaire patatwagens’ maar sfeervolle eyecatchers beschikbaar in verschillende, zelfs nostalgische uitstralingen. Ze zorgen voor een toegevoegde waarde qua sfeer op uw feest in Veldhoven.

Onze foodtruck aan huis rijdt bij u voor of op uw oprit in Veldhoven. Alle kookfaciliteiten om te grillen en te barbecueën zijn in de wagen aanwezig. Wij kunnen dus zeer gevarieerde menu’s bereiden geheel in lijn met uw feest of evenement.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Geen feest zonder een volle maag

Bij gedenkwaardige feestelijkheden hoort een lekkere maaltijd voor iedereen. Bij ons kunt u de menu’s per persoon vooraf al vaststellen. Wij zorgen dat ze vers en gekoeld worden meegenomen en vakkundig bereid. Een foodtruck huren voor uw feest betekent dat u na afloop niet met allemaal rommel zit. Wij nemen alle faciliteiten en eventuele disposables weer mee en verzorgen het schoonmaken voor u.

Ideaal en feestelijk!

Meer weten over een BBQ in Veldhoven? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?