Nergens zo’n complete barbeque catering

Home / Nergens zo’n complete barbeque catering

Voer uw activiteiten op

Bbq staat bij veel mensen op nummer 1. Het is uitermate geschikt voor buitenbereiding, bijvoorbeeld op de camping, in uw tuin of op uw bedrijfsterrein. De lekkere rookgeur zorgt voor extra sfeer en de smaak is niet te overtreffen. Vandaar ook dat er t.a.v. feestelijke aangelegenheden en dergelijke vaak gekozen wordt voor dit bereidingsconcept. Wilt u het niet allemaal zelf tot in de puntjes hoeven te regelen, kies dan voor een catering bbq. Daarmee wordt alles wat u op locatie nodig heeft voor een heerlijk feestmaal bij u geleverd.

Adriaans bbq catering is hét adres voor al uw wensen op het gebied van echt lekker eten op iedere gewenste locatie. Wij beschikken over diverse mogelijkheden om uw gasten te voorzien van een lekker hapje of een drankje.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Welke mogelijkheden op het gebied van catering barbecue zijn er?

De mogelijkheden die barbecueparty.nl levert zijn uiteenlopend en af te stemmen op uw specifieke behoeften. U kunt bij ons terecht voor de huur van losse elementen zoals barbecues met gasfles, maar ook aanverwante zaken voor de organisatie van uw feest, zoals partytenten en statafels.

Befaamd is echter onze barbeque catering bestaande uit een groot aantal keuzemenu’s. Wij bieden diverse soorten bbq-pakketten, borrelplanken en drankpakketten. U kunt zelf zorg dragen voor de bereiding, maar het is ook mogelijk om voor de optie van een all-in-party te kiezen. Onze vakkundige koks verzorgen in dat geval conform u wensen en keuzes de complete bbq catering ter plekke.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

U wordt volledig ontzorgd

Volledig ontzorgende catering van Adriaans op basis van barbecue houdt in dat u kunt kiezen uit meer dan 10 bbq pakketten, variërend van basic tot zeer culinair. Wij bieden aparte mogelijkheden voor vegetariërs, kinderen en mensen met andere eetgewoonten vanwege geloofsovertuigingen. Wij leveren de gerechten en de apparatuur en kunnen zelfs de bereiding voor onze rekening nemen. Op die manier kunt u uw gasten een topmaaltijd serveren op iedere denkbare locatie.

Als letterlijke kers op de taart kunnen wij na afloop van een catering bbq iedereen ook van een heerlijk dessert voorzien.

Meer weten over een foodtruck huren op uw locatie? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?