BBQ Pakket

Home / BBQ Pakket

BBQ pakket

Uw barbecue pakket laten verzorgen door Adriaans Vleesspecialist? Wij beschikken over een ruim assortiment aan barbecue pakketten in alle soorten en maten. Kies uit een van onze uiteenlopende pakketten. Of u nu kiest voor het Barbecue Pakket Basis, American Style of Vegetarisch. Voor iedereen is wat wils. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u advies op maat? Ook dan staan wij voor u klaar. Verder biedt Adriaans nog veel meer aan zoals complete barbecues op locatie. (Zie het filmpje hiernaast).

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Volledig barbequeën

Naast het ons uiteenlopend assortiment aan samengestelde pakketten leveren we alle bijbehorende middelen om uw barbecue compleet te maken. Zo leveren wij onze partijen uit met barbecue en gasfles, aardewerk borden en bestek, sauzen, stokbrood en stokbroodsnijder en noem maar op! Maar dit is nog niet alles. Natuurlijk houden wij ook rekening met de strenge hygiënische eisen, door ons vlees te leveren in een speciaal daarvoor ontwikkelde koelvitrine! Ook zorgen wij voor personeel op uw partij. Zo kunnen wij niet alleen zorgen voor grillmasters op uw partij. Welke het vlees tot in perfectie voor u bereiden, zodat u niets anders hoeft te doen dan op te scheppen, maar ook kunnen wij u de drank uit handen nemen! Adriaans beschikt namelijk ook over personeel dat ook de drank geheel voor u kan verzorgen. Zo plaatsen wij de bar, met gewenst tap- of flesbier, fris, wijn e.d. En natuurlijk onze bar- en bedieningsmedewerkers, zodat het uw gasten werkelijk aan niets ontkomt! Ons personeel verzorgt uw barbecuepartij terwijl u kunt genieten van uw feest. Bestel uw barbecue pakket nu snel en voordelig!

Partij organiseren

Wilt u een partij laten organiseren? Wij kunnen dit geheel voor u doen! Adriaans Barbecue en Catering kan niet alleen zorgen voor een geweldige lunch- en of dinerbarbecue. Ook kunnen wij de drank verzorgen! Zo komen wij met een of meerdere bars, gewenst met tap of flessenbier, fris, wijn en de door u gewenste dranken. Er wordt overal voor gezorgd.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Meer weten over onze BBQ pakketten? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?