Betaalbare, hoogwaardige bruiloft catering

Home / Betaalbare, hoogwaardige bruiloft catering

Maak uw bruiloft onvergetelijk

Uw bruiloft, dat is misschien wel de mooiste dag van uw leven. Een dag waarop alles moet kloppen en die ook door uw gasten niet snel zal worden vergeten. Daar hoort een heerlijke maaltijd bij waar eenieder van kan genieten. De complexiteit om catering voor bruiloft tot een succes te maken moet echter niet onderschat worden. 

  • Ieder mens heeft zijn eigen voorkeuren op het gebied van eten;
  • De stijl van de catering moet passen bij de stijl van uw bruiloft;
  • Iedereen te eten, dat is relatief eenvoudig. Maar gelijktijdig bereiden en uitserveren lukt alleen de échte professional.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Catering op uw bruiloft geheel verzorgd door Adriaans Barbecue Catering

Wij van Adriaans zijn gespecialiseerd in de verzorging van catering voor grotere groepen. Dat betekent echter geen eenheidsworst, want bij bieden niet minder dan 10 verschillende menu’s aan waaruit gekozen kan worden. Voor kinderen en vegetariërs hebben wij aparte menu’s.

U kunt de kosten die u voor catering op uw bruiloft kwijt bent zelf bepalen. Verzorgt u de bereiding van de maaltijden in eigen beheer, dan leveren wij de menu’s, de koelingen en alle overige faciliteiten die nodig zijn om uw gasten de maaltijd te laten nuttigen.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Van eenvoudig tot luxe en zelfs all-in

U kunt kiezen voor basic menu’s, maar tegen een meerprijs zijn ook speciale menu’s zoals ons Barbecue De Luxe of Barbecue Exclusief menu beschikbaar, bestaande uit nog hoogwaardigere, bijzonderdere vleeswaren en gerechten. Ook thematische menu’s zoals Bbq-tapas zijn mogelijk, op hoogwaardige wijze te bereiden op onze speciale Bbq-apparatuur voor echte fijnproevers. De catering op uw bruiloft zal een groot succes zijn.

Bent u minder gevoelig voor wat betreft de hoogte van de kosten voor catering op uw bruiloft, maar wilt u verzekerd zijn van de allerbeste bereidingskwaliteit. Kies dan voor een all-in-party waarbij u en uw gasten urenlang kunnen genieten van onbeperkt eten en drinken, ter plekke bereid door onze topkoks.

Meer weten over bruiloft catering? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?