Foodtruck huren voor uw feest

Home / Foodtruck huren voor uw feest

Maak uw feest onvergetelijk

U heeft iets te vieren op locatie, proficiat! Maar u heeft ook kopzorgen. Want bij een feestje horen een hapje en een drankje. Maar u ontbeert de kookfaciliteiten thuis om dat allemaal te bereiden en bovendien heeft u daar niet veel zin in. Weet u wat u dan zou moeten doen? U zou onze foodtruck moeten huren voor uw feestje.

Onze food truck huren voor op een feest is dé manier om uw gasten op een gestroomlijnde manier van heerlijke etenswaren te voorzien.

Uitgelicht

Bestel hier uw barbecue pakketten

Kies 1 of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

Foodtruck huren, ook ideaal voor op een bedrijfsfeest

Onze foodtruck doet geen afbreuk aan uw evenement, ook niet als het gaat om een bedrijfsfeest. Wat u kunt verwachten is geen ‘ordinaire frietkar’, maar een fraaie eyecatcher met een hele gave uitstraling. Die zorgt direct voor extra sfeer en cachet op uw feest. U kunt deze al boeken vanaf € 250,-!

De truck is voorzien van diverse kooktoestellen zoals een grillplaat alsmede een authentieke barbecue. Daarmee kan het personeel van Adriaans Barbecue Catering de kwaliteit en service realiseren waar wij om bekend staan. Hoogwaardige gerechten, heerlijk speciaal eten. Heeft u bijzondere wensen dan kunt u dat vooraf aan ons aangeven. Er is veel bespreekbaar. Ons vakkundig personeel waarborgt dat alles exact aansluit op het karakter van uw feest en zorgt voor een perfecte timing.

Beoordelingen

Van onze bezoekers

Ook handig

Bij ons extra te bestellen

Onze foodtruck huren voor uw feest: daar krijgt u geen spijt van

Bij Adriaans Barbecue Catering kunt u zelf bepalen welke ‘foodtruck-style’ het beste bij uw locatie past. Huur die foodtruck die qua uitstraling past bij uw (bedrijfs)feest. U bepaalt zelf het menu. Onze professionele koks bereiden het voor u.

Een food truck huren voor uw feest? Vul direct het interesseformulier op onze website Barbecue party in. Wij zijn met onze trucks actief door heel Nederland.

Meer weten over een foodtruck huren? Neem gerust contact met ons op.

Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?