Warme gevrechten:
- Kipblokjes met satésaus
- Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met lente uitjes
- Gekruide vismix met gamba's in vissaus
- Varkenshaas medaillons met spek blokjes in romige champignon saus
- Spaanse aardappelen
- Rijst met erwten, mais en gebakken rode ui & reepjes van omelet
Â
Koude gerechten:
- Duitse aardappel salade
- Rundvlees salade met tuin kruiden
- Pasta salade met tomaat en basilicum
- Vissalade met garnalen
- Schotel met carpaccio, truffel mayo, pijnboom pitjes en oude kaas
- Vers gesneden fruitsalade
Sauzen bestaande uit:
- Ravigottesaus
- Cocktail/cognac
- Peper/knoflook
- Tomaten/bosui
Â
Accessoires:
- Snijplank
- Aardewerk borden
- Traditioneel bestek
- Servetten
Toebehoren:
- Stokbrood
- Kruidenknoflookboter
- Rechaud
- Opscheplepels
- Brandpotjes